معماری بیونیک

Bionic Architecture

You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.

― Buckminster Fuller

طراحی و ساخت موزه سر و گردن

Brain-inspired Museum Design

عنوان پروژه

طراحی و ساخت موزه سر و مغز انسان

هدف

طراحی ساختار سر و مغز انسان در مدلی از معماری بیومیمتیک با هدف برند سازی یک مکان توریستی . مغز انسان یکی از شگفتی‌های دنیای آفرینش است و در این راستا هدف از اجرای این پژوهش این است که با بهره‌گیری از تیمی ازمتخصصین شامل: معماران، متخصصین گرافیک، زیست شناسان و مهندسین فنی و حرفه‌ای و روانشناسی و فیزیولوژی طراحی موزه مغز انسان با ویژگی‌های ساختاری سر و مغز انسان و در ۴ طبقه و در مجموعه‌ای منسجم شامل باشگاه و موزه مغز طراحی و اجرا و تجهیز و پشتیبانی علمی گردد. چنین فضایی می‌تواند محلی برای بازدید علاقه مندان و نشان دادن شگفتی‌ها و فعالیت‌های مغز انسان باشد.

مجری پروژه

دکتر ناصر مهدوی شهری، دکتریزدانی، دکتر قاسم زاده

مشاوران تخصصی و همکاران پروژه

مهندس مختاری، مهندس حسین زحمتکش.

طراحی و ساخت موزه سر و گردن seum Desi

طراحی پارک علمی با الهام از سلول نورون

Cell-inspired Scientific Park Design
طراحی پارک علمی با الهام از سلول نورون

طراحی پارک علمی با الهام از سلول نورون

Cell-inspired Scientific Park Design

عنوان پروژه

طراحی ساختار یک نورون در مدل معماری بیومیمتیک با هدف برندسازی مکانی توریستی و آموزشی و دیدنی در شهرستان مشهد

هدف

پروژه طراحی پارک نورونی براساس مطالعات اولیه بیومیمتیک ساختار یک نورون کروی از گانگلیون‌های عصبی شروع شده است. لذا در طراحی اولیه از نرم افزار اتوکد و اسکچاپ استفاده شده است. فاز اول این پروژه تحقیقاتی بصورت مجازی آماده گردیده است. در فاز دوم محاسبات لازم جهت فضاهای اصلی و پشتیبانی شامل فضاهای سبز و راه‌ها و آب‌نماها و ایجاد فضاهای اختصاصی آموزشی و تحقیقاتی و بخصوص فضاهای تجاری براساس مبانی علم بیومیمتیک آغاز شده است.

مجری پروژه

دکتر ناصر مهدوی شهری

مشاوران تخصصی و همکاران پروژه

مهندس حسین زحمتکش، خانم مهندس صالحی‌منش، خانم دکتر ثمره موسوی

طراحی بوستان مولکولی

عنوان پروژه

طراحی و بهره‌برداری بوستان مولکولی

هدف

تلفیق دانش بیومیمتیک و بوستان‌آرایی از ارکان اصلی و اساسی طرح پیشنهادی مذکور خواهد بود که بر پایه این دو علم فضای زیبای با کاربردهای گردشگری و آموزشی و جاذبه توریستی و حتی فعالیت‌های اقتصادی ایجاد خواهد شد. ایجاد چنین بوستان یا پارکی با امکانات آموزشی بالقوه برای تمامی علاقه مندان آموزشی و در هر سطحی می‌تواند حس کنجکاوی را به آموختن بر انگیزد و علاقه به آموختن در مباحث بیولوژی و پزشکی را تسهیل نماید. حاصل تاسیس چنین موزه‌هایی تولید علم و نمایش رویدادهای علمی با زبانی ساده برای عامه مردم و در نتیجه ارتقاء سطح فرهنگ عمومی، ایجاد شور و نشاط علمی و افزایش خلاقیت و نوآوری خواهد بود.

مجری و گروه مشاوران پروژه

دکتر ناصر مهدوی شهری، دکتر یزدانی، دکتر قاسم زاده

مشاوران تخصصی و همکاران پروژه

مهندس مختاری مهندس منتصری، مهندس حسین زحمتکش، دکتر الگا عظیمی، دکتر اکبری‌راد

طراحی و بهره برداری بوستان مولکولی